Pure Product Ontwerpstudio

PRODUCT PHOTOGRAPHY

Herinneren doen we allemaal. Het grootste gedeelte van ‘wat’ we ons herinneren of ooit geleerd hebben, heeft ons brein opgeslagen als beeldtaal. Beeldtaal werkt 60 000 maal sneller en efficiënter dan woordtaal. Beelden hebben een enorme gevoels- en communicatiekracht. Beelden raken je rechtstreeks en hebben een zekere mentale impact op onze dagdagelijkse beslissingen.

Op sociale media krijgt 'beeld' dubbel zoveel aandacht dan tekst. Klopt het dan toch? Het cliché dat clichés meestal waar zijn? En dat een beeld meer zegt dan duizend woorden.

Pure Product biedt professionele productfotografie voor marketing- & communicatietools. Geen automatische packshotcreators, maar PURE PASSIE voor beeld en product. Ergens begin jaren 2000 begonnen op een klein zolderkamertje, is Pure Product door de jaren heen langzaam maar gestructureerd gegroeid tot een gevestigde waarde in de fotografie en ontwerpwereld. In 2015 kregen we totaal onverwacht het Europese "EP kwaliteitslabel" (European Photographer) toegekend. 15 jaar ervaring in productfotografie willen we delen met jou. In een creatief proces om uw product de foto te bieden die het verdient…

TUINONTWERP & REALISATIE

Van productfotografie maken we een 'zijsprongetje' naar tuinontwerp. Misschien, voor velen onder jullie, niet de meest voor de hand liggende sprong, maar niets is minder waar.  Beiden starten vanop het gekende 'witte lege blad'.  Zowel tijdens het fotograferen als tuinontwerpen wordt getracht om binnen een afgelijnd kader met composities, kleuren en zichtassen te spelen om zo een mooi spanningsveld op te bouwen.  Een tuin moet niet alleen naadloos aansluiten bij de woning, maar mag ook best het 'verlengde' zijn van de eigenaars.  Tijdens het ontwerpen proberen we je leefwereld zoveel mogelijk door te trekken in het tuinplan, zodat je tuin altijd een oase van rust uitstraalt... of je nu houdt van landelijke stijl of gaat voor hypermoderne architectuur.